La comenzi de minim 70 lei transportul este gratuit prin Posta Romana. Va asteptam sa fiti cea mai stralucitoare purtand bijuteriile noastre!

miercuri, 17 februarie 2010

Istoria cristalelor Swarovski

Swarovski este una din povestile austriece de succes prin excelenta. Totul a inceput in 1883 cu o vizita a lui Daniel Swarovski la Expozitia internationala de electrice de la Viena, unde se puteau admira masini inventate de Edison si contemporanii sai. Intuind uriasul potential, Swarovski realizeaza prima sa inventie, o masina de taiat si fatetat cristale cu o precizie uimitoare. Aceasta inventie, patentata in 1892, a deschis poarta unei fascinante lumi cristaline, dar si a unei afaceri ce incet, incet a prins proportii din ce in ce mai mari.
In 1895, Swarovski se muta din Bohemia in Wattens, o mica localitate in Alpii tirolezi, in apropierea orasului Innsbruck. Aici, impreuna cu cei 3 fii ai sai, deschide o fabrica de taiat cristale, experimentand apoi numeroase metode de a obtine cristale.
De la binocluri de o inalta claritate si telescoape ergonomice, la obiecte decorative si bijuterii extravagante, toate aceste obiecte sunt realizate din cristalele Swarovski. De asemenea, cristalele Swarovski au patruns si in lumea haute-couture, decorand genti, pantofi sau rochii, creatii ale unor designeri renumiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu